Miercuri a avut loc la Muzeul National de Arta al Romaniei unul dintre cele mai importante evenimente caritabile ale acestui an: Gala UNICEF, care a reunit in Sala Tronului peste 450 de invitati de seama.
Personalitati importante din mediul de afaceri, socio-cultural, politic si mass-media au contribuit la strangerea unei sume de 100.000 Euro. La finalul serii, invitatii prezenti in Sala Tronului au licitat obiecte de arta, tinute vestimentare si piese de mobilier. Licitatiile au fost prezentate de cantaretul Dan Bittman si reprezentantii unei banci.

Actuala editie a Galei UNICEF a fost prezentata de Andreea Marin. Zana Surprizelor nu s-a dezmintit nici cu aceasta ocazie. Chiar de la intrarea in Sala Tronului si pana la interventia sa pe scena, vedeta a vorbit la telefon non-stop. Probabil incerca sa-si convinga sotul sa-i fie alaturi la acest eveniment. De altfel, la aparitia acestuia obrajii Zanei s-au imbujorat de placere. Scapata de aceasta grija, Andreea Marin si-a permis un moment de respiro si a luat loc la masa la care se aflau Ioana Popescu Tariceanu, sotia primului-ministru si Stefan Banica Jr.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.