Iesite din atentia publicului dupa ce emisiunea "Bune si nebune" a fost oprita in acest sezon de conducerea postului Pro TV, fostele prezentatoare Ana-Maria Gheorghe si Andreea Andrei isi cauta acum un nou format care sa le relanseze.

Ana-Maria, o scufita rosie norocoasa

Oportunitatea a aparut odata cu organizarea de castinguri pentru un nou serial realizat de MediaPro. Potrivit unor surse neoficiale, producatorii doresc insa doar pe una dintre ele in distributia serialului, fapt care a intetit serios rivalitatea dintre Andreea, iubita lui Lucian Viziru, si fosta sa partenera de platou, Ana-Maria.

Ana-Maria are mai multe sanse

Dupa ce si-au incercat norocul la concursul "Miss Playboy 2005", Andreea Andrei si Ana-Maria Gheorghe au devenit colege la carma emisiunii "Bune si nebune".

Din pacate, succesul productiei a fost efemer, show-ul fiind scos din grila incepand cu sezonul 2006. In timp ce colega sa Ana-Maria, mai talentata intr-ale actoriei, si-a gasit repede un rolisor in sitcomul "La servici", Andreea s-a vazut nevoita sa incerce gustul amar al tusei, singura sa consolare fiind faptul ca petrecea mai mult timp cu iubitul ei, cantaretul Lucian Viziru. De curand insa, pe piata a aparut o noua provocare, un serial de comedie. Amandoua s-au inscris la castinguri, insa, din pacate, doar una va primi rolul mult dorit. Potrivit unor surse din interiorul trustului, cele mai mari sanse le-ar avea Ana-Maria, insa lucrurile nu s-au decis deocamdata.

Fostele "Bune si nebune" , Andreea Andrei si Ana-Maria Gheorghe, vor sa-si adjudece un loc in distributia unui serial de comedie

Andreea Banica, guest star in serial

Alaturi de comicul Romica Tociu, in serial va aparea, se pare, si cantareata Andreea Banica. Blonda confirma astfel speculatiile de la sfarsitul anului 2005, cand in presa s-a scris despre migrarea vedetei de la Antena 1, unde tocmai i se incheiase contractul, catre Pro TV.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.