Victor Ponta si Daciana Sirbu sint impreuna si au planuri de casatorie. Confirmarea a venit de la tatal Dacianei.

Senatorul Ilie Sirbu ne-a declarat ieri ca i-a sfatuit pe cei doi sa nu se casatoreasca anul acesta, pe motiv ca Ponta a divortat in februarie. "Recomandarea mea a fost sa nu se faca acuma. S-ar face speculatii si n-am avea decit o neintelegere in plus", ne-a spus ieri tatal Dacianei. Ponta a fost deja la petit. "Eu i-am spus parerea mea: nu sint de acord! Inteleg ca tine foarte mult la ea. Ramin la ideea mea ca e o greseala… Insa stiu ca dragostea e mai mare intotdeauna. Iar ea nu mai e un copil. Are 28 de ani. E deputat…", a spus Ilie Sirbu.

Ponta: "Sint un om liber, fac ce vreau!"

Ponta a evitat sa raspunda transant daca are o relatie cu Daciana. "Nu comentez nimic. N-am ce sa spun. Este viata mea privata", ne-a declarat el. Spunindu-i ca avem o confirmare oficiala a relatiei sale cu Daciana, Victor Ponta a exclamat: "N-aveti cum sa aveti decit de la mine sau de la Daciana. Si nu cred ca aveti". Cind i-am citat declaratia viitorului socru mic, Ponta a ramas fara glas: "Nu am nimic de comentat. Sint un om liber, sint divortat, fac ce vreau!"


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.