Va deranjez, daca-mi permiteti, cu citeva glume pe care le-am auzit in ultimele zile la "Canalul de stiri", adica la programul matinal al Antenei 1. Deci: Uscat sau Trofin catre Mama Natura - "Vrei sa pozezi goala?"; Mama Natura - "Cind? Acum?" (si isi scoate cureaua de la pantaloni). Sau: Uscat sau Trofin catre Eva, cealalta diva a emisiunii - "Poate sa-ti traga chilotii si in sus" (si mimeaza un atentat la chilotii ei); Eva - "Nu insista ca nu-i am". Sau: Mama Natura: "Surubelnite de toate marimile? Aaa, asa mici?"… Misto glume, nu? Oare Dan Voiculescu se uita vreodata la emisiunea asta? Sau pur si simplu, de jena, schimba de fiecare data pe Antena 3, deci n-are timp sa se enerveze si sa rezolve problema acestor vulgaritati de doi lei.

Doamnelor si domnilor, Dan Diaconescu s-a depasit pe sine insusi. A avut, acum niste seri, cea mai tare invitata dintre toate invitatele posibile: o cintareata de muzica populara cu puteri paranormale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.