Starul care a cucerit inimile femeilor in postura de macho atunci cand a intruchipat personaje puternice ca Zorro sau El Mariachi a socat opinia publica atunci cand a declarat, simplu si raspicat, intr-un show de televiziune: "Sunt femeie!".
Socul a fost cu atat mai puternic cu cat, pentru a convinge asistenta ca se simte mult mai bine in pielea unei doamne decat a unui latino-lover, Banderas si-a das jos hainele si pantalonii si a ramas intr-o rochie rosie, eleganta, cu cizme negre lungi. "Nu sunt un obiect. Veti intelege acest lucru in momentul in care va voi spune adevarul. Sunt femeie. Numele meu este Guadalupe, dar imi puteti spune Lupita. Incerc sa va spun acest lucru de cativa ani. Ca barbat, am trait in tot acest timp in minciuna", a sunat monologul artistului.

"The Sun" noteaza ca fostul Antonio Banderas, acum Guadalupe, zis Lupita, s-a gandit si la consecintele declaratiei sale: "Aceasta noapte va fi sfarsitul carierei mele. Cand show-ul se va termina, probabil, nu ma voi mai putea intoarce in mine". Pentru mass-media, insa, show-ul abia incepe..


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.