Vedeta TV Mihaela Radulescu a gasit o portita pentru a scapa de calvarul la care esti supus pentru a capata o viza pentru Africa de Sud.

Luni dimineata, diva se afla in Tel Aviv pentru a primi unda verde pentru Africa de Sud unde intentioneaza sa faca un documentar

Pasionata nebuneste de calatoriile pe alte continente in cautarea senzationalului, diva nu a dorit sa stea la cozile interminabile din Budapesta, acolo unde se afla Ambasada Republicii Sud Africane, ce deserveste si Romania. Ea a apelat la serviciile consulare din Israel, tara de origine a sotul ei, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Expeditia va avea loc in mai

Calatoriile catre Israel cu scopul de a obtine o viza, dureaza, de regula, doua zile. Mihaela se urca in avion, isi rezolva treaba si se intoarce cat poate de repede la Ayan.

Luni, vedeta Antenei 1 a plecat catre Tel Aviv cu un scop precis: de a obtine viza pentru calatoria pe care urmeaza sa o faca luna viitoare in Africa de Sud. Ea si-a propus sa realizeze un film documentar despre misteriosul continent. Mihaela nu este la prima experienta de acest gen.

Pana acum a avut ca teme Afganistanul, unde a fost si operator, si reporter de front, si viata militarilor romani in Irak, o experienta care i-a pus la un moment dat, viata in pericol. Dupa doua filmari in principalele zone de conflict din lume, gazda "Duminicii in familie" a decis sa incerce si ceva mai pitoresc. Initial, Mihaela a anuntat ca intentioneaza ca anul acesta sa faca un material despre calugarii budisti din Tibet, insa planurile sale s-au schimbat si a ales Africa de Sud.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.