Emisiunea "De 3 x femeie" de luni, 17 aprilie, arata prin productia Media Pro Pictures 2006, "Iubire cu pumnul", cum violenta fizica poate duce la mutilarea definitiva a unei relatii
Lacramioara (Andreea Bibiri) este casatorita cu Costi (Gheorghe Visu) de zece ani si au impreuna doi copii. Dupa moartea tatalui ei, Lacramioara se simte foarte rau si hotaraste sa se mute cateva zile la mama ei, Teodora (Virginia Rogin). Costi nu este de acord si chiar o loveste, situatie care nu va mai fi suportata de femeia decisa sa-si paraseasca sotul. Barbatul isi bate pana si amanta, personaj interpretat de Ioana Ginghina.

Sotia si cei doi copii se muta in casa Teodorei, dar in scurt timp Lacramioara se decide sa ii mai dea o sansa sotului violent. Numai ca barbatul o loveste din nou, iar de aceasta data, femeia isi reclama sotul la politie. Gazda emisiunii "De 3 X femeie", Mihaela Tatu, va discuta luni seara cu invitatii sai despre ce se poate face intr-o asemenea situatie si cui trebuie sa se adreseze o persoana cazuta victima abuzurilor fizice .


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.