Scump la vorba atunci cand subiectul este viata lui personala, Stefan Banica jr. s-a confesat, totusi, intr-un interviu aparut in cel mai nou numar al revistei Playboy.

Cantaretul - care e, de cateva saptamani, si prezentator al emisiunii-concurs "Dansez pentru tine" de la PRO TV - a vorbit in discutia cu Playboy din care va prezentam un fragment, despre relatia lui cu actuala sotie, Andreea Marin, despre responsabilitatile lui de tata si despre "femeia ideala" pe care inca nu a gasit-o, pentru ca nu crede in asa ceva.

Playboy: Cum o cheama pe nevasta ta?

Stefan Banica jr.: Nu stii? Andreea Marin Banica.

Si-a pastrat numele?
Da.

Nevasta ta anterioara si-a pastrat si ea numele, la vremea ei?
Da.

Mama copilului tau si-a pastrat numele?

Cu ea n-am fost casatorit, ca sa poata sa-si pastreze numele. In general, n-am inventat eu mersul pe jos; numele se pastreaza pentru persoane care au fost cunoscute sub un nume. E normal ca poti sa mai adaugi un nume la casatorie, dar oamenii te stiu cine esti dupa numele cu care te-ai lansat.

De cate ori ai gasit femeia ideala?

Eu nu stiu ce inseamna "femeia ideala". Eu cred ca exista suflete-pereche.

Urme din femeia asta utopica ai gasit in fostele tale iubite si neveste? Lista aia a ta impresionanta...

Lista poate parea impresionanta. Pe aceasta "lista", cum o numesti tu, au fost femei de o calitate deosebita. Am avut cateva relatii trainice, de durata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.