Mai am un comentariu legat de marea partida Steaua-Rapid si gata, jur ca ma potolesc. Vasazica, intr-una dintre declaratiile sale de presa, antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, l-a invocat pe Dumnezeu, ca responsabil de succesul echipei invingatoare. Ce ma-ntreb: referirile astea asa dese la Dumnezeu or fi obligatie de serviciu la Steaua? Sincer, eu cred ca asa stau lucrurile. La cit de religios a devenit maimutoiul de Becali in ultima vreme, mi-l si imaginez dind penalizari angajatilor care au uitat sa-l mentioneze pe Cel de Sus in aparitiile lor publice.

Doi bunici stateau, simbata seara, la taclale cu Andreea Marin. Povesteau ca au trei copii, dintre care unul, logic, plecat in Portugalia, unde s-a casatorit si a facut o fetita. "Aaa", se prinde Andreea, "si nu l-ati mai vazut de cinci ani?". "Nu!" confirma oamenii. "Cum, n-ati fost nici la nunta si nu v-ati vazut niciodata nepotica?", se lumineaza Andreea. "Nu, dar avem o promisiune pentru iulie-august, anul asta", vine raspunsul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.