Daniela Gyorfi si Liviu Mititelu se pregatesc sa debuteze pe scena greaca.
Cei doi au inregistrat o melodie care ii va propulsa sau nu in topurile musicale elene. Iesirea pe plan international a artistilor romani a devenit o moda dupa ce formatia O-Zone a cules lauri in intreaga lume. Insa este pentru prima oara cand un cuplu de manelisti indrazneste sa aiba astfel de aspiratii.

Dupa un turneu epuizant de zece zile prin discotecile din Germania, in care au parcurs cate 600 de km intre spectacole si au cantat cel putin patru ore la fiecare, cei doi se concentreaza acum asupra lansarii in Europa. Piesa, un blues, are deja un videoclip si doua variante - una integral in romana si una in care Mititelu duce greul cantand intr-o greaca invatata dupa ureche. Casa de productie care se va ocupa de aceasta promovare este din Cluj si nu detine niciun contract de exclusivitate cu vreunul dintre cantareti. Intelegerea a fost ca, pentru inceput, sa le scoata primul album de cand au reluat colaborarea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.