Intr-un pictorial fierbinte realizat de revista "High Life", Anda Adam se prezinta ca o femeie fericita: iubita si cu succes in afaceri.

Cantareata este protagonista unui pictorial de exceptie in revista "High Life" in care a declarat ca mai are inca visuri neimplinite.

Vedeta a acceptat sa fie fotografiata in tinute sexy, prezentand astfel o imagine de femeie puternica, fara inhibitii. Curios este faptul ca pana la acest pictorial, cantareata a refuzat sa vorbeasca despre lucruri mai intime, cum ar fi silicoanele sau despre alte amanunte legate de viata sa, considerandu-le subiecte tabu. Pentru "High Life" insa, cantareata a fost de acord sa se lase descoperita. Atat cat a vrut.

Vrea sa plece pe o insula pustie

Dupa o pauza indelungata, Anda Adam a revenit in forta pe piata muzicala. Carcotasii o clasasera demult pe cantareata in lumea afacerilor si o scosesera, in acelasi timp, din lumea muzicii. Anda, insa, le-a dat o "lovitura" cu "Ce ti-as face (Selecta)", o piesa ce a spart topurile muzicale. Cantareata a demonstrat cu aceasta ocazie ca business-ul nu ii eclipseaza prima dragoste: muzica. In pauzele pe care le are de la studioul de inregistrare, Anda Adam mai deschide cate un salon de infrumusetare. Astfel, ea a ajuns sa conduca trei astfel de "fabrici" de facut bani , afacere ce ii confera linistea financiara necesara pentru a se ocupa de muzica. Si nu numai.

Un vis al vedetei, neimplinit inca, este sa plece pe o insula pustie, unde sa nu o recunoasca nimeni, sa se plimbe si sa inoate in voie goala.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.