Aflata de-abia la inceputul relatiei sale cu fotbalistul Claudiu Niculescu, VJ-ita Diana Munteanu a demonstrat ca stie sa se sacrifice de dragul iubirii.

Cunoscuta de ani buni drept o stelista infocata, blonda si-a negat acum afinitatile ros-albastre, pentru a nu-si supara partenerul, jucator de frunte la rivala Dinamo.

Inainte de meciul Steaua-Rapid, vedeta a inceput sa dea din colt in colt atunci cand a fost rugata sa dea un pronostic, declarand timid ca ea tine cu Romania, adica si cu Steaua si cu Rapid in egala masura, dar parca mai mult cu FC Brasov. Diana a incercat chiar o usoara amnezie atunci cand a fost adus in discutie trecutul ei de suportera stelista, cu loc rezervat la "fotoliile" VIP-urilor din Ghencea.

Anul trecut, inaintea partidei Steaua-Villareal din optimile UEFA, Diana Munteanu era convinsa ca "toti romanii vor tine cu echipa din Ghencea, inclusiv dinamovistul Cristi Borcea". Demonstrand ca dragostea nu e doar oarba, ci si uituca, fosta iubita a lui Rica Neaga sau Iulian Miu pare ca a sters cu totul din memorie vremurile cand purta cu mandrie fularul ros-albastru la meciuri. De vina e doar Niculescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.