N-am inteles de ce, in filmele erotice interzise copiilor sub 18 ani si difuzate, dupa miezul noptii, pe Prima TV, cuvintele alea grele din categoria "fuck" si "shit!" sint traduse cu celebrul "La naiba!". Adica, la ce bun atita pudoare pentru niste biete cuvinte, din moment ce e vorba despre scene interzise minorilor? Carora toata lumea le cunoaste semnificatia murdara si pe care pustii le aud oricum, de-acolo, de dupa usa, unde stau ei chirciti si cu sufletul la gura sa nu scape nici o secunda din filmul ala misto la care se uita mami si tati…

Una dintre ultimele editii ale emisiunii "Povestiri adevarate" a avut ca protagoniste trei gagici, surori gemene. Cu alte cuvinte, trei triplete. Care, pentru ca se plictiseau prin Bucuresti, isi facusera trupa (Trupa muzicala, desigur. De R&B, logic). Si care vorbeau toate odata. Si care, la intrebarea lui Cabral: "Cind v-a venit ideea sa faceti aceasta trupa?", au raspuns asa: "Ne-a venit ideea sa facem aceasta trupa, la sugestia colegilor de scoala si de facultate". Deci ati inteles, da? Si, cu siguranta, v-ati prins si ca, daca in loc de trei, erau sase, fetele ar fi dat intrebarii lui Cabral un raspuns si mai simplu: "Da!".

E vineri, iar rezultatul returului Steaua-Rapid nu mai este un secret pentru nimeni, nici macar pentru cei complet neinteresati de subiect. Sa ascultam insa parerea lui Gigi Becali de dinainte de meci: "Domnule, eu va spun un singur lucru. Stiti cine cistiga joi? Dumnezeu hotaraste!". Si sa mai ascultam si o vorbire de-a lui Gigi catre Tudor Octavian, invitat si el, la "Sase!, vine presa", pe B1 TV: "Domnu’ Octavian, nu ati vrea sa fiti in locul meu, nu ati vrea sa fiti in inima mea". Deci, dac-as fi fost in locul lui Tudor Octavian, eu i-as fi raspuns lui Gigi dupa cum urmeaza: "Dom’ Gigi, crede-ma, n-am nimic impotriva nici sa fiu in locul tau nici sa fiu in inima ta. De o singura chestie m-as feri, daca-mi este permis: sa fiu in capul tau!"


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.