De sase luni, Raluca Lazarut, fosta concurenta Big Brother 2, traieste o poveste de dragoste cu un tanar om de afaceri dispus sa-i faca brunetei pe plac

Vlad Brancusi are 26 de ani si se trage dintr-o familie cu rezonanta istorica, fiind unul dintre urmasii marelui sculptor. Cu toate acestea, iubitul Ralucai are inclinatii mai degraba practice decat artistice. El este patronul unor firme care se ocupa cu importul de componente PC si care, evident, sunt cat se poate de profitabile.

Vlad a cunoscut-o pe Raluca prin intermediul unor prieteni si s-a indragostit nebuneste de ea. Desi nu s-a pus problema casatoriei, acesta i-a propus sa locuiasca impreuna. A cumparat un apartament cu patru camere in cartierul 1 Mai si impreuna cu iubita lui au pus pe hartie toate cele necesare renovarii. O dezbatere cam costisitoare daca se ia in calcul faptul ca angajarea unui architect, materialele si mana de lucru il vor costa pe Vlad in jur de 60.000 de euro. Cat despre contributia Ralucai la casa in care vor locui, ea se reduce la mult entuziasm, intrucat bruneta este de mai multa vreme somera. Cu toate ca nu dispune de resurse financiare, Raluca a acceptat fara rezerve invitatia iubitului de a se instala in cuibusorul de nebunii in care Vlad investeste peste 100.000 de euro.

Pana atunci, Vlad a invitat-o pe fosta "surioara" sa petreaca impreuna o saptamana la Madrid unde el se afla deja. Evident, alte cheltuieli, tot in contul tanarului Vlad.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.