Maine, Mihaela Tatu va avea parte de un dublu motiv de bucurie! In primul rand, 7 aprilie este o zi importanta pentru vedeta Acasa, fiind ziua ei de nastere, implinind 43 de ani. Al doilea motiv de bucurie este faptul ca fix de ziua ei, Mihaela Tatu va renunta la carje si va invata sa mearga din nou "pe doua picioare". Se stie ca Mihaela Tatu a suferit o interventie chirurgicala prin care i s-au inlocuit ligamentele incrucisate de la un picior.

Dupa operatie, Mihaela a trebuit sa mearga in carje timp de 4 saptamani, pentru ca doctorii au sfatuit-o sa nu puna piciorul in pamant. "Anul acesta nu-mi doresc nimic altceva decat sa pot merge din nou, fara carje. Este cel mai frumos cadou pe care il pot primi, e cea mai mare realizare care mi se poate intampla chiar de ziua mea!", declara Mihaela Tatu. Dupa ce va renunta la carje, vedeta va trebui sa continue, timp de 6 luni, tratamentul de recuperare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.