Dupa despartirea de Bogdan Stelea, actrita din "Pacatele Evei", Lili Sandu, s-a aruncat in bratele unui baiat bogat, scolit la Paris, pentru ca da bine in CV.

Soferul lui "Syda" o ia pe Lili Sandu de la aeroport

Acesta se numeste Bogdan, (coincidenta) si i se spune "Syda". Colegii de la revista "Ciao!" au descoperit ca el este cel care a atras-o pe Lili Sandu intr-o vacanta in Dubai, unde au petrecut pe cinste, si de unde fosta iubita a lui Stelea s-a intors singurica. Paparazzii "Ciao!" au surprins-o pe Lili Sandu in timp ce era asteptata la aeroport de Mihai, un tip masiv, soferul celui ce are o porecla neinspirata. Acest "Syda", noul ei partenerul, a mai ramas sa se bronzeze putin, nu inainte de a-i asigura vedetei transportul de la Aeroportul "Henri Coanda" spre casa.

Bogdan Ionescu, iubitul de ocazie al actritei, este fiul unui om de afaceri din cercul de apropiati ai lui Adriean Videanu, primarul Capitalei, si al ministrului Muncii, Gheorghe Barbu. Aceasta conjunctura ii confera odraslei sale statutul de "baiat de oras" care alearga dupa fustele vedetelor. Printre cuceririle sale s-a numarat si Alexandra Dinu si manechinul Elena Archis.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.