Delia Matache si Edi Iordanescu au o relatie cat se poate de serioasa.

Insa pana acum, cei doi iubiti au stat separati, fiecare la casa lui. Acum lucrurile par sa avanseze. Fiul fostului selectioner Anghel Iordanescu s-a hotarat sa cumpere o vila intr-unul dintre cartierele selecte ale Bucurestiului si sa se mute acolo cu iubita lui.

Nu vor sa se casatoreasca!

S-a speculat de multe ori faptul ca relatia dintre Edi si Delia nu va rezista si s-a vorbit in special despre certurile si gelozia din cuplu. Ce-i drept, ei nu intentioneaza sa se casatoreasca, ci doar sa fie fericiti. Cel putin asa sustine cantareata. Iar faptul ca petrec foarte mult timp departe unul de celalalt, din cauza turneelor si a afacerilor, i-a facut sa se gandeasca la varianta vietii in doi. In cateva zile, de pilda, Delia va porni intr-un turneu de opt zile prin tara. Ca de obicei, Edi va ramane singur, in Capitala.

Desi cantareata a fost cea care si-a dorit de la inceput o casa, nu a reusit sa stranga suma necesara pentru a o construi. Asa ca iubitul ei va fi cel care va face acest pas. Nu au pus la punct niciun detaliu in ceea ce priveste amenajarea locuintei. Insa un lucru e sigur: Edi si Delia se vor muta impreuna in casa noua. Si daca problema domiciliului este rezolvata, blonda are acum dispozitia

necesara pentru a-si schimba masina pe care o detine in momentul de fata, un Audi A4, cu una de teren. Eventual un BMW X3, o pasiune mai veche a sa.

La mana mamei

In ceea ce priveste mutatul in casa noua, Delia are o singura problema. In decursul ultimilor ani, blonda a devenit dependenta de mama ei, care se ocupa de toate treburile casnice. Desi stie sa gateasca, cantareata este o rasfatata acasa si ii va fi greu sa aiba o responsabilitate in plus. Varianta angajarii unei menajere nu a fost exclusa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.