Mi-am amintit ca una dintre madamele cu puteri magice de la „Dan Diaconescu direct“ a facut, la un moment dat, o mica instructie cu telespectatorii.
Adica, i-a instruit nitel intr-ale puterilor magice. I-a pus sa plimbe, cu forta gindului, un chibrit, prin apa dintr-o farfurie, i-a invatat o ghidusie cu cartile de joc si le-a cerut sa ghiceasca a ce miroase un parfum aflat pe masuta din studioul OTV. Ce m-a uimit a fost raspunsul uneia dintre telespectatoare la ghicitoarea cu parfumul: "L-am simtit usor acrisor si m-a dus cu gindul la magnolie". Pai, oameni buni, am motive foarte serioase sa cred ca femeia incurcase si locatiile si substantele parfumate. In clipa aia, la mine acasa mirosea a magnolie si nu in sediul OTV. Si nu era vorba despre un parfum, ci despre un betisor parfumat. De aceea, as vrea sa-l rog pe Diaconescu sa mai termine cu paranormalele astea, ca n-am chef sa mai dezvaluie si altadata, din greseala, amanunte din intimitatea mea proprie si personala.

Trebuie neaparat sa va povestesc o tiganie inimaginabila pe care am vazut-o cu ochii mei in emisiunea "Povestiri adevarate" de pe Acasa TV. E vorba, desigur, despre doua babe cu basma care se balacareau. Fiecare sustinea ca ailalta i-a facut farmece. Se injurau, se aruncau in genunchi, faceau concurs de icoane, fiecare pretinzind ca are mai multe decit dusmanca ei, plingeau, se jurau pe Biblie, imediat dupa aia se injurau iar si asa mai departe. Un spectacol pe cinste, ce mai… Ce n-am reusit totusi sa pricep e de ce baietii de la "Povestiri adevarate" nu s-au bagat pin-acum sa rezolve si conflicte intre niste doamne de etnie roma. Pai, nu-i pacat sa nu vada si ochii lu' telespectatoru' o bataie cu copilu'n cap?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.