Acuzata de agresiune de una din angajatele ei si arestata, joia trecuta, de politie, la domiciliul ei din New York, supermodelul Naomi Campbell e in pericol de a fi condamnata la sapte ani de inchisoare.
"Zeita de abanos" a modei mondiale a negat, insa, orice vinovatie in agresiunea reclamata de menajera de origine hispanica a vedetei. Aceasta sustine ca ar fi fost lovita cu telefonul mobil de Campbell, lovitura in urma careia se alesese cu o taietura ce necesitase cateva copci. In

tr-o declaratie oferita presei, Naomi a afirmat ca acuzatiile sunt false, totul nefiind decat o inscenare pornita din incercarea unei angajate recent concediate de a se razbuna si de a obtine niste bani. "Sunt bine, iar politia m-a tratat cu atentie. N-ar fi prima oara cand as fi excrocata in acest fel", a spus supermodelul. Naomi va trebui sa apara, totusi, in fata judecatorilor in luna iunie, sub acuzatia de "agresiune", ea fiind eliberata contra unei cautiuni de 3.500 $.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.