La numai cateva zile dupa ce Fizz a anuntat in Libertatea ca vrea sa se insoare, multe din admiratoarele sale i-au scris pe adresa redactiei.

Fostul cantaret a starnit interesul atat tinerelor, cat si unor admiratoare trecute de prima tinerete, dar care considera ca se inscriu in cerintele acestuia: blonda, apetisanta, frumoasa, sincera, fidela si careia sa-i placa viata de lux. Libertatea va prezinta azi, cu acordul celor in cauza, cele mai interesante propuneri primite de Fizz.

Irina, pe care prietenii au poreclit-o Marilyn Monroe, este din Horezu, are 24 de ani si a cochetat multa vreme cu lumea showbiz-ului: a participat la numeroase emisiuni de divertisment, este fotomodel si a facut figuratie in numeroase filme turnate in Romania alaturi de actori celebri precum Jean Claude Van Damme, Wesley Snipes, Steven Seagal.

Marilyn admira la Fizz frumusetea fizica, faptul ca este descurcaret si stilul. "Cred ca ne-am potrivi perfect. Ne-am completa unul pe celalalt." Ea spune ca ar fi incantata sa joace alaturi de el in filme erotice. "Am auzit ca a renuntat la showbiz si imi pare rau. Mi-ar placea sa joc alaturi de el in filme sexy, dar nu porno", spune admiratoarea. Marilyn i-a trimis lui Fizz un CV impresionant si sustine ca este o persoana spontana, dinamica, expresiva, intreprinzatoare si ca are abilitati in actorie, calitati care i-ar putea apropia.

Alina este o bruneta in varsta de 30 de ani si spune ca este atrasa de Fizz doar fizic, deocamdata. "Asta nu-i totul si sper ca vom avea ocazia sa ne cunoastem mai bine. Apreciez gestul tau de a incerca sa-ti iei nevasta "din popor", ceea ce inseamna ca nu ai "fite" sau "vedetisme". Alina este din Bucuresti, are o fetita de 3 ani si spune ca are o situatie materiala "bunicica".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.