Intr-unul dintre filmuletele prezentate in fiecare emisiune "De 3X femeie" de la Acasa TV, va aparea, saptamana aceasta, si cantareata Anamaria Ferent. Ea nu a avut mari dificultati in a intra in pielea personajului, intrucat rolul de asistenta medicala i s-a potrivit de minune. Inainte de a se apuca de cantat, vedeta a absolvit colegiul sanitar si acum a avut ocazia de a demonstra ca are toate calitatile necesare unei asistente medicale profesioniste.

Cu toate ca nu mai are de a face cu aceasta meserie de ceva vreme, Anamaria nu si-a pierdut indemanarea si nici cunostintele. Ea este cea care face injectii tuturor membrilor familiei sale atunci cand acestia sunt bolnavi. In productia de la Acasa TV, personajul Anamariei incearca sa o ajute pe o femeie abuzata psihic de sotul sau, un individ perfid si fara scrupule. Cu grija si multa caldura, vedeta incerca sa-i insufle din nou pofta de viata tinerei mutilate sufleteste de partenerul ei de viata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.