Poltistii au vizitat victima la spital, dupa care au chestionat-o pe Naomi la domiciliul ei. Victima are o lovitura la nivelul scalpului si a acuzat-o pe Naomi Campbell ca a aruncat in ea cu un telefon mobil, a indicat NYPD. Politia a descris victima drept o femeie de origine hispanica, in varsta de 41 de ani.
Naomi Campbell a fost retinuta la un comisariat din New York, in asteptarea adierilor la un tribunal din Manhattan. Supermodelul a negat, in fata judecatorilor, ca si-ar fi agresat menajera. Avocatii lui Campbell sustin ca femeia vrea sa se razbune pe topmodel pentru ca a dat-o afara, potrivit BBC News Online.

Procurorii au afirmat, insa, ca Naomi se imbraca pentru a aparea la emisiunea lui Oprah Winfrey si pentru ca nu a gasit o pereche de blugi a acuzat-o pe Ana Scolavino, menajera sa, ca i-a furat si a aruncat dupa ea cu un telefon mobil. In plangere se mai arata ca femeia a avut nevoie de patru copci pentru taietura de la nivelul cefei.

Citeste si:

Nu ar fi prima data cand Naomi ar fi acuzata de comportament agresiv, ea fiind cunoscuta pentru temperamentul coleric. In 2000, modelul a pledat vinovata in fata unui tribunal canadian, ca ar fi agresat-o, doi ani mai devreme pe asistenta ei. Aceasta, Georgina Galanis, a acuzat-o ca a strans-o de gat si i-a dat cu telefonul in cap. Naomi a scapat basma curata in urma unei intelegeri.

In trecut, manechinul a trebuit sa se interneze intr-o clinica din Arizona pentru a incerca sa-si controleze comportamentul si sa isi modereze accesele de furie.