'The National Enquirer' dezvaluie in imagini sfarsitul socant al unei vedete

Superstarul pop Whitney Houston a pierdut lupta cu drogurile.

Imaginile publicate, in exclusivitate, de revista "The National Enquirer" sunt socante, demonstrand ca vedeta a optat definitiv pentru un stil de viata sinucigas. Asa arata baia cantaretei de la resedinta din Georgia, dupa o petrecere imbibata cu droguri. Fotografiile au fost facute de Tina Brown, cumnata cantaretei, care a declarat ca "adevarul trebuie sa iasa la lumina". La numai 42 de ani, vedeta isi scrie cu propria mana sfarsitul unei cariere de succes, invinsa de drogurile care i-au otravit pana si infatisarea.

Dezvaluirea demonteaza stirile care dadeau ca sigura reusita programelor de reabilitare pe care le-a urmat Whitney in urma consumului excesiv de droguri. Tina Brown spune ca, in realitate, nici o zi nu a trecut pentru starul american fara consumarea unei supradoze. Vedeta care stralucea in urma cu cativa ani alaturi de Kevin Costner in "The Bodyguard" arata acum jalnic si isi ignora chiar si igiena personala.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.