Vedetele adora sa joace la cazino.

Lansarea pe piata a celor doua noi bauturi Orangina Light si Orangina Rouge a adunat, zilele trecute, la World Trade Center, numeroase personalitati, apartinand mediului de business si lumii mondene.

Rita Muresan, Cornel Ilie (Vank), dar si Irinel Columbeanu, insotit de Monica Gabor, s-au inghesuit la mesele de joc imediat ce au pasit in cazinoul special amenajat pentru acest eveniment.

Laura Cosoi, simpatica locatara din serialul "La bloc", le-a demonstrat celor prezenti ca are noroc la carti. Blonda, care si-a aratat nurii intr-o revista destinata barbatilor, s-a descurcat de minune la black jack. O experta in domeniu parea si Monica Gabor.

Frumosul manechin a uitat chiar si de Iri, dupa ce a dat de ruleta. Singurul care s-a tinut departe de mesele de joc a fost Cornel de la Vank. "La cazino nu am jucat niciodata. Prefer sa imi incerc norocul la Loto", ne-a marturisit sarmantul brunet.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.