"Canalul de stiri" de la Antena 1 da sfoara in tara pentru a gasi o co-prezentatoare "buna de Canal". Cert este ca in platou se simte nevoia de inca o prezenta feminina, deoarece Eva este in minoritate. Drept urmare se lanseaza o campanie. Adica, "toate domnisoarele sau doamnele cu varste pana la 28 de ani, hotarate sa se supuna unui program de munca greu, dragute, destepte si spirituale sunt invitate sa ne aduca personal un CV cu fotografia lor", a afirmat Ovidiu Uscat.

Concursul se va desfasura astfel: pretendentele la postul de co-prezentator la "Canalul de stiri" vor trece printr-un proces de preselectie, in urma caruia vor ramane 20 de concurente. Tinerele ramase in competitie vor aparea, una pe zi, timp de o luna in emisiune, timp in care publicul isi va putea exprima parerea prin intermediul e-mail-ului, iar la final, un juriu format din vedetele Antenei 1 va desemna castigatoarea. Ovidiu indeamna toate tinerele care viseaza la televiziune sa faca acest pas: "asteptam CV-urile tuturor domnisoarelor interesate de o cariera in televiziune si care sa fie, evident, bune de "Canal de stiri".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.