In ultima vreme, zvonuri potrivit carora Lucian Viziru are o noua iubita, in persoana Corinei Caragea, prezentatoarea stirilor sportive de la PRO TV, au fost din ce in ce mai dese. Ba mai mult, s-a vehiculat chiar ca vedeta telenovelei transmise de Acasa, “Lacrimi de iubire”, o insala pe Corina cu fosta lui iubita, Andreea Andrei. Cu toate acestea, in inima lui Lucian nu e loc decat pentru cea de-a doua, alaturi de care are o relatie de aproape un an.

Libertatea: Lucian, toata lumea stie de relatia ta cu Andreea. De ce ai pastrat tacerea atat de mult timp?

Lucian Viziru: Stia toata lumea? Daca toti stiau despre relatia mea cu Andreea, atunci nu s-ar mai fi scris tot felul de ineptii in presa, despre mine si Corina Caragea.

De unde crezi ca a luat nastere zvonul despre o asa-zisa relatie intre tine si Corina Caragea?

Chiar nu pot sa-mi dau seama!

Ce este intre tine si Caragea?

N-am intalnit-o niciodata personal pe Corina Caragea, o cunosc doar de la televizor, nu am vorbit niciodata cu ea la telefon, nici macar nu ne-am intersectat, nu ne-am aflat vreodata in aceeasi incapere impreuna. Este neplacut sa te intrebe lumea "ce mai face Corina" sau daca deja o insel cu adevarata mea prietena (cu Andreea), pe care o respect si la care tin foarte mult.

Ce a spus Andreea despre acest zvon?

La inceput ne-am amuzat impreuna pe tema asta! Pana in momentul in care au inceput cei din jur s-o intrebe cum de mai rezista sa aiba o relatie cu mine, in conditiile in care ziarele scriu ca eu deja o insel pe Corina cu o a treia fata, sau ca deja m-am mutat cu prezentatoarea de la Stirile sportive PRO TV.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.