In ciuda diferentei de varsta dintre ele, respectiv de opt ani, surorile Nicoleta si Iuliana Luciu sunt foarte apropiate si se considera cele mai bune prietene.

Nicoleta e plina de bunavointa fata de sora sa

Vedeta a organizat o intalnire in patru pentru a-l verifica indeaproape pe Razvan, partenerul Iulianei

Grijulie, vedeta din telenovela "Lacrimi de iubire" monitorizeaza atent cariera si mai ales viata personala a surorii sale mai mici, facand mici "corectii" pe ici, pe colo.

Parerea Nicoletei a atarnat decisiv si atunci cand Iuliana si-a facut un iubit in urma cu trei luni de zile.

Bruneta de la Acasa TV a tinut mortis sa il vada pe alesul surorii sale si, in acest scop, a organizat o intalnire in patru. Nicoleta cu iubitul ei, Zsolt Czergo, si Iuliana cu Razvan au mers la film impreuna, prilej cu care actrita de telenovele a facut o "examinare" amanuntita.

La finalul serii, verdictul a fost unul favorabil, Nicoleta aratandu-se multumita de alegerea mezinei. "Pentru mine a contat mult faptul ca Razvan i-a placut Nicoletei. Noi ne intelegem bine, asa incat parerea ei e foarte importanta", ne-a declarat Iuliana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.