Andreea Raicu se bucura de succes, fara a depune un efort prea mare. Barbatii roiesc in jurul ei, fara ca Andreea sa faca din acest lucru un scop in viata. Noua ei relatie de iubire cu Tudor Vasile se "coace" in discretie.

Una dintre cele mai ravnite si invidiate vedete feminine de la noi, Andreea Raicu, trece printr-un moment fructuos din viata ei. Dupa ce anul trecut s-a despartit de Cristi Chivu, ea a facut "schimb" in decembrie cu iubitul Mariei Marinescu de atunci, Tudor Vasile, nimeni altul decat fiul fostului premier Radu Vasile. Proaspatul cuplu, Andreea si Tudor, a admis atunci ca sunt impreuna si ca se iubesc. La randul ei, Maria, fosta prezentatoare la B1 TV si in prezent designer vestimentar, a inceput o relatie cu fotbalistul Cristi Chivu.

An nou, emisiune noua

Andreea are parte acum si de o noua relatie si de o noua emisiune. De fapt, reluarea unui format care a prins la public, ce-i drept nu la fel ca Big Brother. "Ce vor fetele" se intoarce pe micile ecrane, la Prima TV, incepand de azi in fiecare vineri. Mai "nervoasa", mai incisiva, emisiunea promite a fi o adevarata tortura pentru barbatii celebri care vor accepta sa i se supuna. Important este ca noi, cei din fata televizoarelor, vom avea ce savura. Componenta juriului a ramas aproape neschimbata: carismatica actrita Cristina Stamate, jurnalista Ada Teslaru si Sanda Ladosi, cu exceptia celei din urma, nou venita in clubul fetelor. Asa ca daca v-ati dorit vreodata sa trageti cu ochiul la cum se desfasoara "o discutie ca intre fete", sa aflati ce asteptari au ele de la un barbat si, deci, cum pot fi cucerite, puteti urmari diseara.

De azi, in fiecare vineri, Andreea si prietenele ei ii vor supune pe cei mai cunoscuti barbati din Romania unor teste draconice, in urma carora vor fi evaluati, dintr-o perspectiva specific feminina, de catre juriul cu experienta. Aflata la al doilea sezon, emisiunea a gandit atat teste serioase, cat si amuzante. Nici comentariile acide ale doamnelor din juriu nu vor fi mai prejos. Fie burlaci, fie casatoriti, concurentii sunt expusi tirului de intrebari pentru a releva cat mai complet caracterul lor in relatiile cu sex-ul opus. Diseara, primul invitat va fi indragitul interpret de muzica populara Benone Sinulescu. Cele trei jurate au cercetat temeinic personalitatea lui Beni si au ajuns la o concluzie unanima: este tipicar, muncitor, ii place ordinea, este "oportunist", dar mai ales, un romantic incurabil.

Poate din aceasta emisiune admiratorii domnisoarei Raicu vor descoperi ce isi doreste ea de la un barbat, cum poate fi cucerita si mai ales la ce teste draconice isi supune ea barbatii din viata ei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.