Starul din "The Bodyguard", actorul Kevin Costner, a negat implicarea lui intr-un scandal sexual, dupa ce o angajata a unui club scotian de golf, frecventat de staruri, l-a acuzat de hartuire sexuala.
Povestea tine primele pagini ale revistelor americane, fiind condimentata, din belsug, cu sare si piper. "The Daily Telegraph" scrie ca, in urma cu doi ani, cand Costner si Christine isi petreceau luna de miere in Scotia, actorul ar fi fost implicat intr-o poveste fara perdea, petrecuta chiar sub nasul sotiei. Dupa ce a atins fesele unei maseuze cu un gest vulgar, spunandu-i ca este mult mai creativ atunci cand fumeaza canabis, Costner s-a dezbracat si a rugat-o sa-l maseze "peste tot". Femeia i-a spus ca nu-i face placere, insa vedeta a sfatuit-o sa se obisnuiasca si cu "clienti dificili". Dupa ce i-a masat umerii si bratele, femeia a fost oripilata sa constate ca, sub prosopul prins de solduri, actorul se masturba. "L-am impins si am parasit camera dezgustata".

Toate acestea au fost povestite de maseuza in varsta de 34 de ani in fata juratilor. Desi au trecut doi ani, femeia spune ca este traumatizata de acest incident, pe care-l considera un abuz, un act criminal. In replica, purtatorul de cuvant al actorului, Paul Bloch spune ca totul este o inscenare a femeii in incercarea de stoarce bani de la patronul clubului de golf, un bun prieten de-al actorului Kevin Costner.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.