Dincolo de bani si faima, celebritatile sunt oameni ca si noi.

Dar asta nu insemna ca ii vedem la coada la un fast-food, punandu-si benzina in rezervor sau cumparand tigari de la coltul strazii. Casele cu porti inalte de fier forjat, echipele de body-guarzi si sistemele de alarma sofisticate sunt obligatorii pentru statutul de vedeta in SUA.

Astfel, acesti oameni vad numai plajele din Malibu, partiile de schi din Aspen si valurile din Miami.

Ce case au celebritatile?

1.Jennifer Aniston si Brad Pitt
Beverly Hills, California
.

Aniston si Pitt au cumparat aceasta proprietate imobiliara in 2001 si au bagat o groaza de bani in renovari. Dupa ce s-au despartit, casuta a fost scoasa la vanzare pentru suma de 28 de milioane de dolari, dupa care pretul s-a subtiat la 25 de milioane. Acum ar valora circa 22,5 milioane de dolari.

Pe langa suprafata generoasa, avem podele din lemn masiv, camera de proiectie cinematografica (35mm), teren de tenis, piscina si sala de recreere.

2.Sandra Bullock
Tybee Island, Georgia.

Preturile au crescut vertiginos de cand Sandra Bullock a pus pe harta SUA Tybee Island. In 2001 actrita a cheltuit un milion de dolari pentru o casuta modesta cu trei etaje, insa a cumparat mai multe loturi de teren din jurul casei, pentru a-si asigura intimitatea. Celelalte case sunt in California, Wyoming si Texas.

3.Cher
Malibu, California.

Cher e o fana a zonei de fite Malibu, unde pana si o casa mobila (celebrele rulote) costa un milion de dolari. Asta, daca este pe plaja. Actrita de 59 de ani iubeste renovarile. Are si unde sa isi dezvolte pasiunile: o casa pe Sunset Strip (4,5 milioane de dolari) si inca una in Florida (9 milioane de dolari).


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.