Seara de vineri i-a apartinut timp de 4 ore televiziunii lui Adrian Sarbu. Cu emisiunea "Dansez pentru tine", Pro TV a dat lovitura, ocupand astfel locul intai in topurile de audienta.

Show-ul a fost deschis de Stefan Banica Jr., prezentator al concursului alaturi de Olivia Steer.

In decorul stralucitor au pasit rand pe rand concurentii, care au adus, fiecare dintre ei cate o poveste emotionanta.

In fata unui juriu exigent, alcatuit din Mariana Bitang, Razvan Mazilu, Emilia Popescu si Wilmark, atat vedetele, cat si partenerii lor, oameni obisnuiti, au dansat cu daruire si cu pasiune. Miza: indeplinirea unui vis.

Cu lacrimi in ochi Andra, Anca Turcasiu, Cristina Rus, Raluca Arvat, Ionut Iftimoaie, Viorel de la 3 Sud-Est, Arsenie, ex O-Zone, si Radu Ille au facut furori in ritm de disco si tango, cucerind publicul telespectator. Candidatii la Trofeul viselor au avut in spate o saptamana de repetitii si antrenamente intense.

Cristina Rus, preferata juriului

Una dintre cele mai bune evolutii din concurs le-a avut cantareata Cristina Rus (foto). Vedeta si-a ajutat foarte mult partenerul in obtinerea unui punctaj mare, cei doi acumuland cele mai multe note de 10. Blonda i-a coplesit pe membrii juriului, smulgand laude inclusiv din partea balerinului Razvan Mazilu.

Arsenie si-a tras in jos partenera

Nu la fel de talentat s-a dovedit fostul component al trupei O-Zone, Arsenie, care si-a cam dezavantajat partenera de dans. La proba de tango, cantaretul a fost criticat de juriu pentru ca a topait prea mult, iar la cea disco pentru atitudine. Din fericire, perechea sa, Aliona, a recuperat din punctaj, dovedindu-se o dansatoare desavarsita.

Lider incontestabil de audienta

Emisiunea "Dansez pentru tine" a strans in fata televizoarelor milioane de romani obtinand astfel un record de audienta. Apogeul seratei dansante de la Pro TV a fost atins la ora 21.48, cand 2 milioane si jumatate de romani din publicul urban au vizionat mirajul competitiei. In minutul record al emisiunii, Pro TV a inregistrat 19,9 puncte de rating pe intreg publicul urban si 19,2 pe publicul comercial. Cu "Dansez pentru tine", televiziunea din Pache Protopopescu a fost lider in proportii covarsitoare.

Stefan Banica Jr. si Olivia Steer, amfitrionii emisiunii, au atras la Pro TV 2 milioane si jumatate de romani

In ciuda gabaritului sau, Ionut Iftimoaie a impresionat juriul cu prestatia sa pe ringul de dans. Dupa proba de disco, sportivul si partenera sa au obtinut chiar mai multe note de 10. Fosta antrenoare a lotului de gimnastica, Mariana Bitang, i-a acordat calificativul maxim lui Iftimoaie, argumentandu-si decizia prin faptul ca luptatorul a reusit sa fie "ingrozitor de gratios".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.