La aproape 45 de ani, ea va deveni, in luna iulie, mama unui baietel. Dupa cum declara intr-un interviu acordat pentru Libertatea, "Zeita de la Montreal" isi va boteza bebelusul cu numele de Dylan Paul, in cinstea marelui cantaret american de folk Bob Dylan. Nadia, care va naste in SUA, a luat in greutate aproape 5 kg, dar spune ca nu isi da seama de schimbare, avand acelasi program ca si inainte de sarcina.

Nadia Comaneci se afla in Romania pentru o scurta perioada de timp. "Zeita de la Montreal" nu va mai veni la Bucuresti pana dupa nasterea copilului ei. Nadia si sotul ei, Bart Conner, au ales deja numele pentru baietelul pe care il vor avea. Nadia va naste in luna iulie, la Oklahoma. Despre toate acestea, dar si despre alte lucruri, Nadia Comaneci a acceptat sa ne acorde un interviu.

Libertatea: Nadia, unde o sa nasti?

Nadia Comaneci: In Oklahoma, in SUA.

Pana atunci mai vii in tara?

Nu mai vin. Sun insarcinata in sase luni, ba vineri implinesc sase luni si o saptamana.

Cand ai aflat ca esti insarcinata?

Am aflat cand am aflat... In orice caz, am spus numai cand am fost sigura.

Mama ta isi dorea foarte mult un nepot de la tine. Cum a reactionat la veste?

Mama a fost extraordinar de fericita, fireste... Ea imi spunea des in ultimii ani sa fac un copil, dar pana acum nu am avut timp. Am asteptat momentul potrivit... Acum am gasit momentul sa devin mamica si nu am mai amanat!

S-a spus si se spune ca ai facut fertilizare in vitro ca sa ramai insarcinata...

Sa se spuna... Acestea sunt lucruri intime, nu sunt de discutat in ziar.

Ce nume va avea baietelul tau?

Dylan Paul. M-am gandit impreuna cu Bart la numele copilului. El e un mare admirator al lui Bob Dylan si tine neaparat sa dea numele de "Dylan" baietelului nostru. Apoi Paul vine de la numele impresarului nostru, care este o persoana apropiata cuplului nostru. Avem multi prieteni, dar ne-am gandit la o persoana cat mai apropiata de noi...

Botezul unde va avea loc?

Inca nu am decis. Probabil vom alege intre Beverly Hills si Los Angeles. Se pot schimba anumite lucruri pana atunci si asta e unul dintre motivele pentru care nu spun mai mult.

Te-ai gandit ce artisti inviti sa cante din Romania sau din America?

Deocamdata nu va pot spune. E o chestiune privata. Oricum o sa ne vina idei si pe parcurs si vedem...

Am inteles ca vine si Bart in Romania...

Bart vine pe 28 martie, iar pe 29 martie este ziua lui de nastere.

De Pasti veti fi aici?

Nu. Plecam la inceputul lunii aprilie.

Ce proiecte ai aici?

Filmez reclama pentru "Rafo", iar pe 29 martie am adunarea Consiliului Prezidential, cu Belu si Bitang, unde este invitat si Bart... Mai particip la o actiune a Companiei Intel, unde va veni seful acestei companii din America si va vorbi despre importanta comunicarii in lume. In SUA, campania Intel si-a asociat numele cu cel al lui Robert Redford.