Obsesia cu Amza Pellea continua sa bulverseze mintea si prezenta publica ale lui Gigi Becali, stimati telespectatori. Deunazi, la emisiunea lui Madalin Ionescu, "Miezul problemei", razboinicul a insistat dupa cum urmeaza: "Eu sint Gigi Becali si sint de zece ori mai tare decit Amza Pellea". Eu propun sa se organizeze de urgenta o gala nationala care sa-l omagieze pe Gigi si sa-l convinga definitiv ca e mai tare nu numai decit Amza Pellea, ci si decit Bush, Mihai Eminescu, Goethe, Maradona, Nadia, Andreea Marin si Pluto la un loc. Si, desigur, decit cine mai vrea el, numai sa se linisteasca odata si sa nu mai repete la infinit aceeasi prostie, nu de alta, dar oameni sintem si noi si nu putem sa ridem de o mie de ori la aceeasi gluma, fie ea si involuntara.

Aflu din programul "Rezervat VIP" (Antena 1) dedicat Biancai Brad ca: "Daca nu s-ar vinde si n-ar fi lumea interesata de ea, emisiunea asta nu s-ar fi facut!". Ce se-ntimpla, eu n-am auzit decit foarte vag de Bianca Brad. Stiu ca a jucat intr-un film, cind eram eu copil, ca, recent, a devenit mama si ca in intervalul dintre aceste doua evenimente n-a avut cine stie ce activitati remarcabile. Dar daca se vinde asa bine si e lumea asa lesinata dupa ea, parca-mi vine si mie pofta sa cumpar. De aceea, as vrea sa ma lamureasca cineva unde se vinde, sub ce forma, daca se poate cumpara in rate, daca se da garantie s.a.m.d. Dupa care o sa lansez o rugaminte catre cei care o vind pe Bianca Brad: Bai, dati si voi numai cite 200 de grame, ca sa ajunga la toata lumea!

De la "Observatorul" Antenei 1, mai exact de la o reporterita de teren, am auzit urmatoarea propozitie: "Tinarul a fost foarte ispasit in fata politistilor!". Mi se pare senzational ca infractorii din ziua de azi sint ispasiti inca de cind dau ochii cu gaborii. Dar nu asta-i cel mai important. Cel mai important ramine, dupa parerea mea, sa-si spaseasca pina la urma pacatele cum se cuvine.

Duminica dimineata, Antena 3 relata urmatoarele: "Bataie si singe pe stadionul din Constanta. Dupa meciul cu Farul, galeria dinamovista s-a incaierat cu fortele de ordine". Imaginile prezentau, intr-adevar, suporteri plini de singe, iar marturiile erau confuze, in sensul ca fiecare dintre parti dadea vina pe cealalta. Domnule, ce nu reusesc eu sa-nteleg, desi ma straduiesc de ani si ani, e de ce-i fotbalul asa de important, incit se ajunge la violenta. Sau, daca tot sint suporterii asa inflamati, deci nu se poate renunta la violenta, de ce nu se renunta macar la fotbalul propriu-zis? Sa se desfiinteze toate echipele, iar competitiile sa se desfasoare strict pe baza de batai intre galerii. Sau le e teama ca, in felul asta, ar cistiga vesnic numai si numai Rapidul?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.