Sotia lui Adrian Mutu face ultimele pregatiri pentru nasterea fetitei lor, care va avea loc, cel mai probabil, la sfarsitul lunii mai.

In prezent, Consuelo se afla la Torino, impreuna cu Lavinia Parva, ex-Spicy.

Cele doua prietene vor sa mearga impreuna la cumparaturi si sa pregateasca trusoul micutei, pe care sotii Mutu s-au hotarat sa o boteze Adriana. Consuelo are o sarcina normala si usoara, duce o viata activa si nu accepta ideea ca trebuie sa stea mai mult in pat. Sotii Mutu vor cumpara inainte de nasterea micutei doar strictul necesar, cele mai multe urmand a fi achizitionate imediat dupa venirea ei pe lume.

Chiar daca are o burtica proeminenta, Consuelo nu s-a ingrasat foarte mult si nu a pierdut din veselia sa obisnuita. Este foarte fericita si spune ca abia asteapta sa vina si al doilea copil. Frumoasa dominicanca va pleca intr-o scurta vacanta de o saptamana la parintii ei, in Republica Dominicana, lasandu-l pe Adrian singur la Torino.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.