Aceasta a fost tinuta care a provocat o puternica reactie negativa.

Felul in care Mihai Traistariu a ales sa se imbrace pentru finala nationala a concursului Eurovision a fost dur criticat de stilisti si de designeri, dar si de telespectatori obisnuiti. La solicitarea ziarului Libertatea, mai multi specialisti i-au propus cantaretului variante diferite pentru spectacolul care va avea loc la 20 mai, la Atena. Cititorii sunt invitati sa aleaga din trucajele realizate de noi in aceasta pagina tinuta si coafura care le plac cel mai mult si sa le voteze.

VARIANTA "JEANS"

Roxana Moise, creatoarea fesului Basescu, ii propune cantaretului sa poarte celebra podoaba si pe scena Eurovisionului. "Cred ca Traistariu ar avea nevoie de o schimbare de stil. Nu stiu cum a pregatit show-ul, dar l-am vazut la finala Eurovision din Romania si nu era imbracat ca pentru un show de scena. I-ar trebui ceva care sa-l scoata in evidenta. Era prea sters pentru scena. Daca el prefera jeans si tricou, i-as recomanda unele produse din ultimele colectii ale marilor designeri: jeans largi cu accesorii stralucitoare si tricou larg, fara maneci, in culori de contrast si, ca o nota de originalitate, "fesul lui Basescu"".

VARIANTA "ELEGANT"

Catalin Botezatu: "Eu l-as imbraca pentru participarea la acest eveniment, obligatoriu, intr-un costum "old black", care sa aiba ca piesa de rezistenta smochingul. La acest costum negru as adauga o camasa alba cu paiete, pe care sa o poarte foarte descheiata si i-as pune la gat un lant gen matanii, atat, fara nici un fel de alte accesorii adaugate la aceasta vestimentatie".

VARIANTA "RAMAZZOTTI"

Designerul Razvan Ciobanu crede ca "pentru finala de la Eurovision, Traistariu ar putea sa faca o combinatie de lucruri pe genul Eros Ramazzotti: un costum cu haina usor cambrata si in picioare cu adidasi. Sau o combinatie de sacou negru, camasa si o pereche de jeansi de culoare un pic mai deschisa si cu o pereche de adidasi usor supradimensionati, de hip-hopper. Nu poti sa-i pui pantofi pentru ca pe el il dezavantajeaza ca proportii, fiind si mai mic de inaltime si mai slabut, poarta si un numar mic la picior. E ciudat sa vezi un barbat care poarta un pantofior mic in picior".

VARIANTA STAR

Designerul Dorin Negrau ii recomanda lui Mihai o tinuta compusa din jeans, tricou si sacou. "Stilul abordat in prezent de Mihai e unul adolescentin, deloc potrivit cu varsta si cu stilul lui de muzica. L-am vazut in diverse emisiuni imbracat in jeans si tricou. Avea un stil de zi, putea fi confundat cu un baiat oarecare de pe strada, fara nimic special, fara nimic din stralucirea unui star aflat pe scena. Eu l-as vedea imbracat intr-o tinuta moderna, compusa din jeans hipie, largi si cu talia joasa, la care as asorta un tricou simplu si un sacou din colectia Rossi Barbarossa, cu aplicatii si broderii multiple. Rossi este designerul care a lucrat pentru Energy si Miss Sixty. Tot el a realizat si colectia Ten Life a lui Adrian Mutu, care s-a vandut cu succes la Paris, anul trecut".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.