Elvira Deatcu, interpreta Amaliei din telenovela "Lacrimi de iubire", a avut parte de multe surprize pe 22 martie cand si-a sarbatorit ziua de nastere.

Cea mai frumoasa insa a venit din partea sotului sau care i-a umplut casa de flori. "Stie ca am o slabiciune pentru lalele si pentru bujori si m-am simtit coplesita cand am vazut ce mi-a pregatit", povesteste Elvira.

Un alt cadou impresionant a fost telefonul mobil performant pe care l-a primit de la colega sa, Carmen Tanase si de la Radu Mada, stilistul telenovelei.
"Nu prea stiu sa folosesc acest telefon, mi s-a spus ca face de toate, imi plimba si copilul", spune Elvira in gluma. "Acum execut numai cateva operatiuni de baza, dar sunt in zodia Berbecului, deci foarte incapatanata si ma voi descurca pana la urma", adauga ea.

Elvira nu obisnuieste sa isi serbeze ziua de nastere si prefera doar sa-si faca bilantul pe anul care a trecut: "Nici nu as avea timp sa organizez vreo petrecere. In week-end am spectacol la Teatrul Odeon si i-am promis fiului meu ca vom merge impreuna la piscina".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.