Cauzele nobile se pare ca nu le lasa indiferente pe vedete. Iulia Fratila a luat initiativa de a se implica intr-un proiect umanitar, mai precis o campanie de responsabilizare sociala a romanilor, care ofera acestora posibilitatea redirectionarii a 2% din impozit catre un ONG.
"Eu am decis sa ma implic, deoarece am vizitat cateva locuri din tara unde exista proiecte in derulare, am vazut copilasi care nu pot merge la scoala, care merg, dar n-au o carte sau n-au cu ce se imbraca si incalta, familii a caror unica sursa de venit este ajutorul social si care au 3-4 copii de varsta scolara... Sunt sate in care copiii merg cativa kilometri pe jos pentru a ajunge la scoala sau la dispensar, indiferent de vreme, marturiseste Iulia.

Vedeta a luat hotararea de a se alatura organizatiei World Vision Romania (cei care au organizat anul trecut campaniile de strangere de fonduri pentru inundatii si pentru tsunami). Reprezentantii acestei organizatii au invitat-o pe Iulia intr-una din comunitatile in care au proiecte de dezvoltare comunitara, avand ocazia sa vada problemele cu care se confrunta oamenii din mediul rural.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.