Deci mi-a ramas in minte un panseu nou si foarte interesant, rostit de Gigi Becali in emisiunea "Miezul problemei" pe care-o face la National TV rivalul lui Dan Diaconescu, Madalin Ionescu: "Nu mai poti fi conducator in fata subalternilor tai cind ti-i ia cineva!". Ideea e ca mi-a placut atit de mult acest esantion din gindirea lui Gigi, incit pur si simplu nu-mi pot reprima o completare: dom’ Becali, aveti mare dreptate, dar cel mai nasol e tot cind nu mai poti fi conducator in fata subalternilor tai pentru simplul motiv ca, de fapt, nu-i ai. Aia drama, nene, nu asta in care iti sint furati!

Intr-una dintre telenovelele postului Acasa, mai exact in "Lacrimi de iubire", a existat, de curind, o secventa in care Bebe Cotimanis ii citea nevestei, cu voce tare, dintr-o carte. Nu era vorba nici despre capodopera Sandei Marin, nici despre coplesitoarea opera intitulata "Codul rutier", ci dimpotriva, de un volum numit "Sonete" si semnat de un tip, William Shakespeare. Sint curioasa daca telespectatoarele fidele ale telenovelei vor incepe sa puna deoparte din banii de cosnita ca sa-si cumpere "Sonetele" cu pricina. Desi, am impresia ca respectivelor doamne li s-ar fi putut mai degraba trezi interesul, daca se organiza o sedinta de autografe, la care sa participe atit actorii din "Lacrimi de iubire", cit si William asta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.