Claudiu Niculescu va plati 2.000 de dolari, pensie alimentara, pentru cei doi copii ai sai dupa ce, ieri, a divortat cu acte in regula de sotia lui, Lidia.

Fotbalistul (in spatele usii) si fosta sotie au parasit separat Judecatoria

Cum procesul celor doi se afla pe listele Judecatoriei Sectorului 3 tocmai la pozitia 41, acestia au luat masa impreuna intr-un restaurant din apropierea Tribunalului Bucuresti. Claudiu si Lidia Niculescu au ajuns la tribunal in jurul orei 16.00. Cei doi pareau ca se inteleg de minune. Au stat unul langa altul, au ras si au glumit pana si-au auzit numele strigate de instanta. Mai mult decat atat, acestia au cerut judecatorului sa tina cont de faptul ca divortul are la baza vina ambilor soti.

Fotbalistul lipsea de acasa

A fost audiat si un martor. O femeie, prietena de familie a sotilor Niculescu, a povestit ca certurile dintre cei doi au pornit de la antrenamentele lungi si dese ale sportivului. Apoi acesta ar fi inceput sa lipseasca de acasa, motiv pentru care Claudiu si Lidia au inceput sa locuiasca separat. In plus, martora a afirmat ca, fata de copii, Niculescu se purta cu foarte multa afectiune. Procesul a durat mai putin de 10 minute, dupa ce avocatii partilor au anuntat ca, intre soti, s-au impartit deja bunurile si s-a decis pe cale amiabila ca cei doi copii sa ramana in grija mamei lor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.