Dupa ce viata sa amoroasa a fost subiect de barfe si de dezbateri in revistele de scandal, Dana Petrescu, realizatoarea emisiunii "Jurnal intim", difuzata de postul de televiziune Euforia TV, vorbeste deschis despre casnicia pe care a avut-o cu Dan Petrescu, unul din componentii "Generatiei de Aur" ai fotbalului romanesc. Specialista in terapie sexuala, Dana a povestit din propria-i experienta greutatile pe care le-a intampinat in casnicia cu un sportiv profesionist.

"Cand eram cu Dan, invidiam familiile simple care faceau totul impreuna. Sotiile fotbalistilor, asa cum am fost si eu, nu le pot cere barbatilor lor sa faca piata, insa veniturile foarte mari ar putea compensa aceste lucruri marunte. Practic ai menajera, insa lipseste comuniunea", a explicat Dana. Ea le sfatuieste pe aceste femei sa le ceara sotilor lor sa acorde la fel de multa atentie relatiei de cuplu precum investesc in activitatea lor profesionala.

In opinia Danei Petrescu, lucrurile se complica intr-o astfel de relatie in momentul in care si sotia isi doreste o cariera profesionala, cei doi ajungand sa se vada din ce in ce mai rar. "Avantajele pe care le-am avut ca sotie a lui Dan Petrescu sunt destule. Am avut posibilitatea sa traiesc mult in strainatate si sa invat lucruri pe care in carti nu le-as fi gasit. De asemenea, sunt cunoscuta publicului larg prin prisma numelui sau. Am profitat oarecum de aceasta asociere, insa prin fortele mele am ajuns unde sunt azi. Il respect foarte mult pe Dan si consider ca a meritat sa-i pastrez numele, mai ales ca vreau sa port acelasi nume cu fetele mele", a concluzionat Dana Petrescu, care a marturisit ca inca se mai gandeste la fostul sot.

"Am momente in care regret clipele frumoase petrecute alaturi de Dan. Probabil tind sa idealizez, pentru ca asa se intampla cand te desparti de cineva. Imi aduc aminte doar clipele frumoase, dar probabil au fost si momente neplacute, altfel nu ne-am fi despartit", a mai spus Dana, care impreuna cu Dan Petrescu are doua fete, Rebecca (12 ani) si Chelsea (8 ani). Printre proprietatile familiei Petrescu se numara si un apartament in Londra, in care la un moment dat a locuit si Adi Mutu, insa in prezent e inchiriat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.