Au lansat noile colectii de primavara - vara 2006 Castro, Stefanel, Mango River Woods featuring Bata, Tiffosi si Lotto.

La Castro materialele sunt moi si lejere: panza, matase, plasa, voal, satin, luminate de broderii manuale, infrumusetate de paiete si strasuri. Stefanel mizeaza pe auriu si impune o silueta eleganta, dar in acelasi timp sexy. Mango schiteaza pentru primavara - vara 2006 un look romantic. In acest sezon, la Mango, femeia se joaca cu contrastele delicate si urmeaza patru directii spre succes: Diva, Fabula, Marin, Alb si Negru.

Primavara River Woods e plina de vitalitate si are culori precum corai, alb, vernil, bej, grej, indigo, roz. Nici Bata nu se lasa mai prejos si propune pantofi in stilul anilor ’70: atletici, folk, etnici, casual, de oras.
Lotto propune un stil dinamic, evidentiat de un contrast puternic intre culori stinse (bej, gri cenusiu) si culori puternice ( rosu, portocaliu, albastru navy). Lotto se joaca cu elemente de inspiratie retro, dar si de inspiratie sportiva. Caracteristica de baza ramane insa folosirea fibrelor naturale.

Citeste si:

Razvan Spiridon, imaginea Stefanel?

Nici vedetele nu au stat departe de podiumul de defilare. Daniel Buzdugan, Razvan Spiridon, Andreea Balan, Amalia Enache, Mihai Codreanu s-au inghesuit sa-si clateasca ochii cu noile tinute.
Singura care a cedat a fost Andreea Balan. Cantareata a avut nevoie de la organizatori de calciu si energizante, semn ca noua sa profesie, aceea de ziarist a inceput sa lase urme.

Vlad Enachescu a venit insotit de iubita lui Daniela Hura, dar a avut grija sa socializeze si cu publicul feminin din spatele podiumului. Cel mai castigat a fost prezentatorul serii, Razvan Spiridon. Fostul comentator sportiv ar putea deveni imaginea firmei Stefanel in Romania.