Prezentatoarea TV se plange apropiatilor ca este bagata la inaintare atunci cand Raluca Arvat are alta treaba
Viata in Pro TV nu este chiar atat de roz pentru Corina Caragea, care de cand a intrat in echipa stirilor sportive a devenit... omul de serviciu.

Cel putin asa sustin surse din anturajul ei, carora le povesteste toate nemultumirile sale. Cand a plecat de la Realitatea TV, prezentatoarea, (pe vremea aceea incepatoare), a crezut ca l-a luat pe Dumnezeu de un picior. Scenariul insa i-a fost demontat in momentul in care a descoperit ca programul ei nu este batut in cuie. Corina spune ca de cate ori Vadim Vajeu sau Raluca Arvat, vedetele stirilor sportive, nu pot ajunge in redactie, ea este cea care trebuie sa le tina locul de fiecare data. Nu munca o nemultumeste pe Corina, ci statutul sau. Chiar daca este ultima venita in trust, ea considera ca a trecut destul timp ca acesta sa se modifice. De fapt, nici venitul salarial nu s-a schimbat. Bruneta castiga in continuare 27 de milioane de lei, atat cat i s-a oferit la inceput.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.