Andra a filmat de curand un nou videoclip la piesa “Ramai cu mine”, care este cel de-al doilea single de pe albumul omonim, lansat de artista la sfarsitul anului trecut.
Clipul este regizat de Petre Nastase, iar de imaginea Andrei s-a ocupat stilistul Costin Voicu. Filmarile s-au desfasurat in trei locatii: doua de platou (in Buftea) si una speciala - intr-o biserica din afara Bucurestiului. S-a filmat timp de doua zile si o noapte, iar solista a intampinat ceva probleme din cauza frigului. Ea a trebuit sa filmeze cateva ore stand cu picioarele in apa. Iar cei din echipa de filmare s-au mai confruntat cu o problema in locatia de exterior: masinile cu care transportau atat oameni, cat si echipament audio-video au ramas la un moment dat blocate in mlastina ce se formase datorita precipitatiilor abundente. Videoclipul ruleaza deja de cateva zile la posturile muzicale de televiziune.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.