Realitatea TV se muta in TVR. Cel putin asa pare daca se iau in calcul transferurile efectuate in ultimul timp.

Dupa Cosmin Prelipceanu si Gabi Iliescu a venit randul prezentatoarei stirilor sportive Carmen Bruma sa trateze cu postul public. Se pare ca bruneta a fost abordata de unul dintre directorii de programe de la TVR in timp ce se afla la filmari pe post de invitata a Irinei Schrotter.

A refuzat Antena

Schimbarea la fata a jurnalului TVR a atras dupa sine o serie de retrogradari si transferuri. Dana Razboiu a fost inlocuita cu Cosmin Prelipceanu pe vremea aceea realizator la Realitatea, Gabi Iliescu a preluat si ea un loc la stirile postului public si acum, Carmen Bruma se pregateste sa intre si ea in echipa Romania 1. Surse din interiorul televiziunii sustin ca aceasta a fost abordata de un director de programe care i-a spus ca se afla sub lupa celor de la stiri. Mai mult, el a asigurat-o ca va fi contactata telefonic pentru o serie de negocieri. Intrebata despre toate acestea, stirista a evitat sa dea un raspuns. Cert este ca la momentul respectiv, Carmen se afla in TVR invitata fiind la emisiunea de week-end "Cu Irina la cafea".

Aceasta nu este prima oferta pe care Carmen Bruma o primeste de cand prezinta stirile sportive de la Realitatea TV. In urma cu ceva timp, cei de la Antena 1 i-au propus un format de emisiune de divertisment. Surse din anturajul ei sustin ca nu a vrut nici in ruptul capului sa se reprofileze solicitand in schimb un post la redactia Sport. Discutiile s-au suspendat, iar Bruma a ramas in continuare la pupitrul Realitatii.

Prezentatori improvizati

Dupa ultimele evenimente in care Realitatea TV a pierdut oameni importanti din randul prezentatorilor, conducerea postului s-a vazut nevoita sa improvizeze. Astfel, prezentatorii de week-end au fost mutati in cursul saptamanii, iar in locul lor au fost adusi la pupitru oameni din randul reporterilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.