La cererea extraordinara si insistenta a publicului, vom vorbi din nou (ura!) despre fetele de la Bordo. Si, ca sa nu para ca vorbim asa, doar ca sa ne aflam in treaba, ne vom lega de o interventie telefonica pe care jumatatea blonda de la Bordo a avut-o in emisiunea "Tonomatul DP2" de pe, logic, TVR 2. Vasazica, Silvia, ca asa o cheama, s-a enervat pe niste baieti care, invitati fiind in studioul emisiunii, facusera misto de trupa ei, a pus minuta tremurinda pe telefon, a sunat si a transat lucrurile fara drept de apel. Dupa care i-a adresat cu gingasie prezentatorului urmatoarea promisiune: "Sigur ca o sa mai venim la tine-n emisiune. Iar, daca ne-anuntati din vreme, o sa ne pregatim mai bine si-o sa stim si versurile". Asadar, dragi cititori, nu vi se pare si voua ca baietii aia care si-au permis sa ia trupa Bordo peste picior au fost cam nesimtiti? Adica, ce mare chestie ca bietele fete, obosite fiind de atita celebritate si de efortul pe care-l presupune o profesie "artistica" in Romania, mai uita, din cind in cind, cite-un vers, doua? Nu le cinta oricum pe toate CD-ul?

Duminica, pe la prinz, Realitatea TV a anuntat demisia ministrului Bogdan Olteanu. Tot duminica si tot pe la prinz, dar dupa anuntul numitei demisii, pe PRO TV, in emisiunea "Apropo TV", se vorbea despre faptul ca premierul Tariceanu e nasul ministrului Bogdan Olteanu. Domnule, ideea e urmatoarea: la cit de dinamica e viata politica-n Romania, eu cred ca ar trebui sa se renunte la emisiunile inregistrate, ca sa se evite situatiile de genul celei de mai sus. Oricum, cei de la "Apropo TV" sa zica mersi ca demisionarul pe care ei l-au pastrat in functie nu a fost Tariceanu. Ca la cit de repede se razgindeste premierul, ar fi trebuit sa se exprime, saracii, cam asa: "Premierul Tariceanu, aaa, asta, fostul premier Calin Popescu Tariceanu, pardon, primul-ministru Tariceanu, aaa, ne scuzati, stimati telespectatori, deci domnule Calin Popescu Tariceanu, puteti sa va opriti un pic cu demisiile astea, ca sa ne facem si noi emisiunea? Multumim!".

La emisiunea "Trenul vietii", pe care-o face Liana Stanciu pe B1 TV, Madalin Ionescu s-a apucat sa-l vorbeasca de rau pe Radu Moraru, angajat al aceleiasi televiziuni. Spre disperarea Lianei Stanciu, Madalin a precizat ca-l enerveaza atit laudele lui Radu Moraru, cit si faptul ca acesta-i cearta pe cei care au refuzat sa vina la el in emisiune. Ma rog, pina la urma s-a oprit, dar cred ca s-ar fi oprit si mai devreme daca Liana ar fi dat dovada de putin profesionalism si de nitica promptitudine si ar fi chemat rapid bodyguarzii de la B1 sa-l scoata afara, in Calea Victoriei, pe circotas.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.