Laura si Lala, cele doua membre ale trupei TNT, tocmai au terminat filmarile pentru videoclipul piesei intitulate sugestiv "Strada mea". Regizorul clipului este Dragos Buliga, iar scenariul facut de acesta a fost tinut decret pana in ultima clipa. Videoclipul este, de fapt, o parodie, avand o pronuntata tenta umoristica. Decorurile construiesc o strada (filmata noaptea), intesata de felinare rosii. In prim-plan sunt doua vitrine gen Amsterdam Red Light District. In spatele geamurilor, doua incaperi: una roz, foarte vesela, in care sta Lala imbracata gen "pretty child".

Cealalta camera, foarte rock: cu multe postere, boxe, bara de striptease, chitara, special pentru Laura. Ineditul scenariului este ca fetele sunt "prostituate" aflate in concurenta. Videoclipul le aduce in prim plan pe cele doua fete mai mature, cu mai multa experienta, mai indraznete si mai sofisticate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.