Trupa Luna Amara isi lanseaza cel de-al doilea album de rock alternativ, "Loc Lipsa", asta seara, incepand cu ora 20.00 in Club Old School Preoteasa din Bucuresti.

Albumul contine15 piese underground, cu un continut complex, un mesaj direct si un impact covarsitor la public, un amalgam de trairi contradictorii, proteste impotriva sistemului socio-politic si mai ales sfidarea doctrinelor religioase. Pe noul album se afla si single-ul "Loc lipsa" feat. Ombladon, al carui videoclip a fost realizat de Marian Crisan. De asemenea, albumul contine numeroase piese cu mesaje sociale si politice, abordand subiectul atat de controversat al cenzurii. Acest lucru nu face altceva decat sa demonstreze inca o data ca trupa Luna Amara nu are reguli si nici nu este ingradita de conceptii invechite. Au libertatea de a vorbi deschis despre ce cred ei ca este intr-adevar important si fac asta fara a folosi versuri explicite, ci doar fiind ei insisi.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.