Ca tot vorbiram ieri despre emisiunea "Cuplul conjugal: ori la bal, ori la spital", sa va zic ce interventie telefonica a avut un telespectator de-al lui Bebe Mihaescu: "Alo, domnu’ Bebe, imi place foarte mult emisiunea dumneavoastra si as vrea s-o faceti asa, mai dupa ora 12.00 noaptea, ca sa vorbim si noi asa, mai pe sleau. Domnu’ Bebe, se vorbeste foarte mult despre barbatii mai violenti, dar la mine, cum sa va spun eu, este exact invers. Adica, prietena mea, cind ne certam, arunca lucrurile pe geam si mi-e teama ca, intr-o zi, o sa ia un cutit si o sa ma omoare…"

Nu mai tin minte ce sfat i-a dat Bebe Sexologul telespectatorului cu pricina si, sincer, nici nu ma preocupa asta acum, ci cu totul altceva. Ideea e urmatoarea: chiar sint ingrijorata pentru omul ala. Cred ca prietena dumnealui e mult mai fioroasa decit a povestit el. Si ca omul a cerut sa se mute emisiunea dupa ora 12.00 noaptea de frica.

Sigur prietenei lui nu i-ar placea sa afle ca factura de telefon e asa mare fiindca el suna la televizor. Sigur ar deranja-o ca, in loc sa gateasca, sa spele si sa faca ordine, el isi pierde timpul in felul asta. Si, evident, sigur ar enerva-o cumplit sa auda ca el se plinge in fata intregii tari de comportamentul ei agresiv. Deci de-aia a cerut bietul cetatean sa se mute emisiunea dupa miezul noptii. Fiindca doar la orele alea, dupa ce i-a dat juma’ de zi cu cratitele-n cap, ea oboseste in sfirsit si adoarme, lasindu-l nesupravegheat.

• La ultima editie a emisiunii "Tradati in dragoste", vocea din off s-a exprimat, la un moment dat, cam asa: "Femeia se indreapta singura catre statia de taxiuri. Acestia se imbratiseaza si se inscriu in trafic…" Alo, alo, care "acestia", fratilor? Femeia si statia de taxiuri? Femeia si vreo doua autobuze care tocmai treceau pe-acolo cind ea se indrepta spre statia de taxiuri? Aa, femeia si taximetristul care-o astepta in statie? Pai, nu mai mizati, bai, baieti de la "Tradati in dragoste", pe inteligenta telespectatorilor, ca Gabriela Adamesteanu si Liiceanu n-or avea mereu timp sa se uite la emisiunea voastra.

• Am observat o chestie: postul Etno TV are sonorul tare. Deci, practic, daca zappezi plictisit si nimeresti din greseala pe Etno TV, iti sta inima-n loc. Nu-nteleg chestia asta, dar banuiesc ca-i un fel de strategie de marketing care mizeaza pe pensionarii cardiaci. Adica, cei de la Etno TV s-au gindit in felul urmator: "Bai, deci dam sonorul asta cit mai tare, in asa fel incit, daca nimereste vreun bolnav de inima la noi pe post, sa faca stop cardiac si, pina-l gaseste vreo ruda, sa ne creasca audienta. Ca, normal, daca moare, nu mai poate sa schimbe canalul, iar apartinatorii vor declara la sondaje ca au gasit televizorul pe Etno TV. Hai ca-i misto ideea, n-o sa crestem noi cine stie ce in audiente, dar cu vreo trei-patru pensionari pe zi tot o sa ne scoatem".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.