Proconsul a demarat turneul national "Balade. Pentru tine". Cele 12 spectacole vor fi sustinute de Bodo, Dragos, Florin, Robert si Vali in mare parte in teatre, motiv pentru care "regia" concertelor este conceputa in doua parti, cu o pauza de 15-20 minute, ca la piesele de teatru.

Intrarea se face pe baza de invitatii. Cunoscuta trupa isi asteapta fanii din Bucuresti, la un show de zile mari, pe 10 aprilie la Teatrul Odeon. Pentru ca spera sa dea lovitura si in afara granitelor, "proconsulii" au investit mii de euro in instrumente performante.
Cu aceasta ocazie, ginerele lui Traian Basescu si compania au lansat si ultima lor creatie.

Noul material discografic "Balade. Pentru tine" contine 11 hituri in varianta live, inregistrate la concertul din 16 mai 2005, de la Teatrul National din Bucuresti si lucrate ulterior in studio. Pe langa acestea, produsul contine si doua bonus tracks: piesa "Langa mine" si cel mai recent hit "Tu ma poti schimba".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.