Doua dintre cele mai sexy vedete ale momentului, Laura Cosoi si Cosmina Pasarin sunt si foarte bune prietene in viata reala. Chiar prea bune, daca e sa ne uitam si in gura lumii.

Potrivit unor surse din anturajul lor, blonda si bruneta sunt de nedespartit, apropierea lor starnind banuieli si confuzie asupra orientarii lor.

Show cu conotatii erotice

Mari iubitoare de petreceri si viata de noapte, cele doua gratii sunt cliente fidele ale unor cluburi din Capitala, unde merg intotodeauna impreuna. Ritualul serilor petrecute in oras este de obicei acelasi. Laura si Cosmina, insotite aleatoriu de cativa prieteni, deschid sesiunea de petrecere cu o iesire la un restaurant, dupa care dau navala in localurile after-hours puse pe distractie. Incalzite de cateva pahare de tequilla, de regula, fetele se dezlantuie fara inhibitii pe ringul de dans, oferind asistentei un spectacol cu conotatii erotice. Martorii oculari afirma ca vedetele Playboy, odata luate de val, devin mai mult decat apropiate. Relatia foarte stransa dintre Laura si Cosmina a capatat un avant special mai ales dupa ce bruneta s-a despartit de George Vintila. In ceea ce o priveste pe Laura, si ea s-a despartit de iubitul ei de cursa lunga, pe care de altfel nu l-a prezentat in public niciodata.

Au sarbatorit impreuna Ziua Femeii

Cele doua vedete Pro TV au petrecut tot impreuna si Ziua Femeii. De 8 Martie, bruneta si blonda au sarbatorit la un restaurant din centrul Capitalei, alaturi de cativa amici. Laura a sosit mai tarziu, dupa ce fetele de la Trident, aflate si ele initial la masa, au plecat. Potrivit unui cotidian din presa centrala, blonda a sosit la timp sa-si consoleze prietena, un pic afectata de cele cateva pahare degustate pana atunci. Fetele si-au tinut companie restul serii, sub privirile oarecum neajutorate ale celor doi barbati care stateau si ei de cealalta parte a mesei. Cateva zile mai tarziu, Cosmina a repetat experienta bahica la aniversarea unui club bucurestean, unde venise insotita tot de Laura.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.